back

19 лютого 2016

Загальні збори жителів Обичівської громади

19 лютого відбулися загальні збори Обичівської громади. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів: Олександр Вержиховський – директор ТОВ «Агрокім», Дмитро Рожко – директор ТОВ «Прилуки - Гарантбуд», Валерій Придатко - заступник начальника відділу по земельних питаннях ТОВ «Наташа - Агро», депутати місцевої ради.

Сільський голова Сергій Вовченко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2015 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2016 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступили представники господарюючих субʼєктів, які доповіли про свою діяльність на території Обичівської сільської ради в 2015 році, ознайомили із планами на 2016 рік та надіються на подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, проведення ремонту доріг, збільшення орендної плати за земельні частки (паї), медичного, культурного обслуговування населення.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підняла питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, створення муніципальної поліції. Окремо наголосила на санітарному стані підвідомчої території, проведенні благоустрою.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/