back

22 лютого 2016

Продовжують проходити співбесіди керівництва району з сільськими головами

22 лютого в райдержадміністрації відбулися співбесіди з Ряшківським, Переволочнянським, Охіньківським, Валківським, Малківським, Івковецьким сільськими головами з питань життєдіяльності підвідомчих територій. Також на зустрічі з керівництвом району були присутні секретарі місцевих рад та представники активу територіальних громад - директори шкіл та будинків культури, завідувачі дитячих навчальних закладів, амбулаторій і ФАПів та бібліотекарі.

На конструктивну, ділову розмову прибули і господарюючі суб’єкти на територіях сільських рад, а саме: представники СТОВ „Дружба-Нова”, ТОВ АФ „Надія” та ТОВ „Ресурс-Агро”. Крім обговорення питань щодо подальшого розвитку населених пунктів, планів на найближчу перспективу, вирішення нагальних проблем, були порушені питання що стосувались підписання соціальних угод між сільськими радами та господарюючими суб’єктами та актуальні питання територіального об’єднання громад.

На нараді також були присутні начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Наталія Генба та депутати районної ради, закріплені за територіальними громадами сільських рад.

За інформацією відділу інформаційної політики та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/