back

22 лютого 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

22 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з керівником апарату, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, охорони порядку, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи архівного відділу райдержадміністрації, про дотримання лімітів споживання електроенергії в райдержадміністрації, про організацію роботи по попередженню виникнення надзвичайних ситуацій, стану криміногенної ситуації у районі.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський надав ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/