back

23 лютого 2016

Загальні збори жителів Смоської, Ряшківської громад

23 лютого на території Смоської, Ряшківської сільських рад відбулися загальні збори громадян. У сходах взяли участь голова районної ради Василь Малик, Сергій Довженко – в. о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації, представники господарюючих суб’єктів: Олег Швидченко – перший заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг», Олександр Шаманський - заступник генерального директора ТОВ «Наташа - Агро», Галина Назарина – керівник служби соціальної політики ТОВ «Дружба Нова» по Прилуцькому регіону, Микола Копил – виконавчий директор ТОВ «Надія» та Володимир Пашук – директор з виробництва ТОВ «Росток Холдинг», депутати районної та місцевих рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2016 рік виступили сільські голови: Смоський - Олександр Миколаєнко та Ряшківський - Світлана Чебакова, які охарактеризували роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на територіях сільських рад.

В ході зборів виступили представники господарюючих суб’єктів, які прозвітували про роботу у 2015 році, ознайомили із планами на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), медичного обслуговування, ремонту та благоустрою доріг, незадовільного телефонного звʼязку.

Голова районної ради Василь Малик підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, необхідності проведення вуличного освітлення в селах сільських рад. Наголосив, що плідна співпраця з інвесторами йде на користь громадам.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/