back

25 лютого 2016

Загальні збори жителів Погребівської громади

25 лютого відбулися загальні збори Погребівської громади. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, директор ТОВ АФ «Миколаївка» - Анатолій Мринський, голова ФГ «Промінь» - Анатолій Крило, Антоніна Крило – представник СФГ «Зоря», депутати місцевої ради.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток сіл Погребівської сільської ради за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2016 рік виступив сільський голова Володимир Хоменко. Охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступили представники господарюючих субʼєктів, які прозвітували про роботу у 2015 році, ознайомили присутніх з планами на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, медичного обслуговування населення, більш детально зупинилися на питаннях виплати орендної плати за земельні частки (паї), благоустрою та ремонту доріг, функціонування школи.

В ході зборів голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підняла питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, окремо подякувала сільському голові за надання допомоги місцевій школі, ФАПу, проведення вуличного освітлення в центрі села, наголосила, що плідна співпраця з інвесторами йде на користь громаді.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/