back

29 лютого 2016

Розширена апаратна нарада

29 лютого голова районної державної адміністрації Валентина Ковтун провела розширену апаратну нараду.

На розгляд розширеної апаратної наради виносилися такі питання:

Про Корюківську подію 1943 року – трагічну сторінку української історії – доповіла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Тетяна Мирвода в рамках інформаційної години.

Про порядок видачі паспортів нового зразку громадянам України – проінформувала головний спеціаліст Прилуцького міського відділу управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Лариса Піонтковська.

Про районну програму підтримки індивідуального будівництва на селі «Власний дім» заслухали Антоніну Стукалову – начальника відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, яка зазначила що дана програма є дієвою і досить таки вигідною для жителів Прилуцького району.

По питанню про епідеміологічну ситуацію щодо захворювання на ОРЗ, грип та туберкульоз в районі доповів Володимир Колейко – в.о. головного лікаря центральної районної лікарні, який зазначив що на даний час захворювання на ОРЗ та грип серед населення району не перевищує епідеміологічного рубежу. Ситуація щодо захворювання на туберкульоз серед населення в районі є контрольована.

Про постанову Кабінету Міністрів України від 11.02.2016 року №65 «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців» доповів Сергій Довженко – в.о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підвела підсумки роботи розширеної апаратної наради.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/