back

23 березня 2016

Загальні збори жителів Линовицької громади

23 березня відбулися загальні збори Линовицької громади. У сході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів: Володимир Марусенко – виконавчий директор СТОВ «Цукровик», Сергій Прозор – директор ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний», депутати обласної, районної та місцевої рад.

Селищний голова Олександр Назарко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2015 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку селища на 2016 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території селищної ради.

В ході зборів виступили представники господарюючих суб’єктів, які прозвітували про роботу у 2015 році та ознайомили з планами на 2016 рік.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм.

Голова районної ради Василь Малик детально зупинився на співпраці з інвесторами.

Мешканці селища активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), благоустрою доріг, вивозу твердих побутових відходів, незадовільного телефонного звʼязку.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/