back

24 березня 2016

Засідання постійно діючої комісії

з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації

24 березня керівником апарату райдержадміністрації Лілією Нікітченко проведено засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації. В засіданні комісії взяв участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко.

На розгляд комісії були винесені звернення, що перебувають на контролі райдержадміністрації. Проведено глибокий аналіз таких звернень, розглянуті відповідні документи, проведено детальне обговорення питань, порушених у зверненнях громадян. Про хід розгляду звернень доповіли: Олександр Падалка - Ладанський селищний голова, Сергій Іонов – в.о. керівника КП «Водоканал» Ладанської селищної ради та Валерій Дзигало – керівник ремонтно-експлуатаційної служби ТОВ ПК «Пожмашина». В обговоренні взяли участь усі присутні. Про рішення комісії повідомлено заявників у встановлені законодавством терміни.

Крім цього, на засіданні комісії були розглянуті питання стану організації роботи зі зверненнями громадян. Зокрема, про розгляд усних і письмових звернень громадян службою у справах дітей доповідала Світлана Симоненко, завідувач сектору з опіки, піклування та інших форм сімейного виховання служби у справах дітей райдержадміністрації. Про організацію роботи зі зверненнями громадян у виконкомі Малківської сільської ради доповідала Валентина Харченко - Малківський сільський голова.

Ольга Башкатова, в.о. начальника відділу контролю апарату райдержадміністрації проінформувала про результати перевірок роботи зі зверненнями громадян у службі у справах дітей райдержадміністрації та виконкомі Малківської сільської ради.

За результатами проведення комісії по двом останнім питанням були теж прийняті відповідні рішення.

Підсумувала роботу комісії Лілія Нікітченко.

За інформацією відділу контролю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/