back

24 березня 2016

Загальні збори жителів Рудівської, Мазківської громад

24 березня відбулися загальні збори (сходи) Рудівської, Мазківської громад. У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2015 року прозвітували сільські голови: Рудівський – Ніна Пашук та Мазківський – Галина Бербушенко.

Жителі Рудівки акцентували увагу на питаннях незадовільного телефонного звʼязку, благоустрою населеного пункту, ямкового ремонту доріг, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), подальшого функціонування загальноосвітнього навчального закладу.

В ході зборів виступили представники ТОВ «Агрікор Холдинг» Едуард Крисенко - заступник директора, ТОВ «АгроКІМ» Олександр Вержиховський - директор, ТОВ «Рудівка Агро» Ірина Марціпака – директор та голови фермерських господарств: «Росток» - Михайло Бутенко, «Волошка» - Віктор Редька, «Маруся» - Валентина Ситник, які прозвітували про роботу товариств у 2015 році, ознайомили із планами на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами в поточному році

.

Жителі Мазківської сільської ради акцентували увагу на питаннях благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту доріг, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), цінової політики на молоко.

В ході зборів виступила фінансовий директор ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд» Людмила Андрієвська, яка прозвітувала про роботу підприємства у 2015 році, ознайомила із планами на 2016 рік.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко підняв питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, добровільного обʼєднання громад. Наголосив, що плідна співпраця з інвесторами йде на користь громадам.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/