back

28 березня 2016

Розширена апаратна нарада

28 березня в. о. голови районної державної адміністрації Денис Росовський провів розширену апаратну нараду.

На розгляд розширеної апаратної наради виносилися такі питання:

- про підготовку та проведення в 2016 році державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко.

- про основні положення «Програми поводження з твердими побутовими відходами у Прилуцькому районі Чернігівської області на 2016 – 2020 роки» заслухали Антоніну Стукалову – начальника відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головного архітектора району.

Відповідно до статті 17 Закону України «Про державну службу» головним спеціалістом відділу культури, туризму і релігій райдержадміністрації Ларисою Ковтун урочисто прийнято присягу державного службовця, як такої, що успішно пройшла конкурсний відбір і вперше прийнята на державну службу.

По завершенні розширеної апаратної наради в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я та культури, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді були питання щодо переходу на альтернативні види палива закладів освіти та охорони здоров’я району, оплати за енергоносії, виконання на території району обласної Програми охорони навколишнього середовища, реконструкції очисних споруд смт Ладан, вжиття профілактичних заходів протипожежної безпеки на території колишніх торфяників Малодівицької селищної, Обичівської сільської рад.

Також на нараді було розглянуто питання повноважень з державної реєстрації підприємців, речових прав на нерухоме майно та добровільного об’єднання громад.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/