back

25 березня 2016

Загальні збори (сходи) громадян

25 березня відбулися загальні збори (сходи) Яблунівської та Дубовогаївської громад. У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2015 року прозвітували сільські голови: Яблунівський – Валентина Піддубна та Дубовогаївський – В’ячеслав Грязний, які охарактеризували роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на територіях сільських рад.

Жителі сіл Яблунівка та Дубовий Гай звернули увагу на питання незадовільного телефонного звʼязку, пільгового перевезення населення, благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту доріг, відсутності спеціаліста у ветеринарній лікарні (с. Яблунівка), збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), реконструкції приміщення дитячого садка (с. Дубовий Гай), земельні питання.

В ході зборів виступили Олександр Шаманський – заступник директора Українського Аграрного Холдингу, Олександр Вержиховський – директор ТОВ «АгроКІМ», Едуард Крисенко – заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг», які прозвітували про роботу товариств у 2015 році, ознайомили із планами подальшої співпраці з територіальними громадами на 2016 рік.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко звернув увагу на питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громад, затвердження відповідних програм, реформування медичної, освітньої галузей в районі, зупинився на співпраці з інвесторами, заходах по благоустрою населених пунктів.

Голова районної ради Василь Малик зупинився на співпраці з інвесторами, звернув увагу на питання добровільного об’єднання територіальних громад, виділення землі жителям громади для ведення особистих селянських господарств.

https://legalaid.gov.ua/