back

29 березня 2016

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

29 березня відбулися загальні збори (сходи) Бубнівщинської та Білошапківської громад. У сходах взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2015 року прозвітували сільські голови: Бубнівщинський – Любов Ференц та Білошапківський – Ганна Монька, які охарактеризували роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на територіях сільських рад.

Жителі сіл Бубнівщина та Білошапки звернули увагу на питання незадовільного телефонного звʼязку, благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту доріг, цінової політики на молоко, земельні питання.

В ході зборів виступили Володимир Марусенко – виконавчий директор СТОВ «Цукровик», Олександр Шаманський – заступник директора Українського Аграрного Холдингу, які прозвітували про роботу товариств у 2015 році, ознайомили із планами на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами.

Перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський звернув увагу на питання добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної, освітньої галузей в районі, зупинився на співпраці з інвесторами.

За інформацією відділу орнганізаційної роботи райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/