back

31 березня 2016

Шановні жителі Прилуччини!

З метою поліпшення стану довкілля, створення нових масивів зелених насаджень, збереження природно-заповідних об’єктів, в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», з 1 квітня по 1 травня 2016 року в Прилуцькому районі триватиме весняний місячник санітарної очистки, благоустрою та озеленення територій.

Під час проведення місячника відбудеться прибирання прибережних смуг водоймищ району, узбіч доріг і вулиць в населених пунктах, зупинок громадського транспорту, парків, скверів, цвинтарів, дитячих та спортивних майданчиків, прибудинкових територій, громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій.

До участі в місячнику благоустрою будуть залучені суб’єкти господарювання всіх форм власності, навчальні заклади, громадські організації, державні установи, органи місцевого самоврядування та населення. Вживатимуться заходи щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, проводитимуться роботи з висадження дерев, розбивки клумб та квітників.

23 квітня 2016 року проводитиметься День благоустрою населених пунктів.

Звертаємося до сільських та селищних голів, всіх небайдужих громадян підтримати ініціативу проведення акції «За чисте довкілля» та взяти активну участь в її проведенні.

Адже це так просто: згуртуватися, зробити конкретну і корисну справу і постійно підтримувати порядок.

Відділ містобудування, архітектури

та житлово-комунального господарства

райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/