back

31 березня 2016

Загальні збори жителів Колісниківської громади

31 березня відбулися загальні збори Колісниківської громади. У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, голова районної ради Василь Малик, Сергій Козиний – виконавчий директор ТОВ «Прилуцький хлібодар», депутати районної та місцевої рад.

Сільський голова Наталія Зуєва прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2015 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2016 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступив виконавчий директор ТОВ «Прилуцький хлібодар», депутат районної ради Сергій Козиний, який прозвітував про роботу у 2015 році та ознайомив з планами подальшої співпраці товариства з територіальною громадою на 2016 рік.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, автобусного сполучення, благоустрою та ремонту доріг, незадовільного телефонного звʼязку, оформлення земельної ділянки під громадське пасовище.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко звернув увагу на питання добровільного об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами.

Голова районної ради Василь Малик також наголосив на проблемах добровільного об’єднання територіальних громад.

В рамках загальних зборів проведено виїзний особистий прийом громадян заступником голови райдержадміністрації Володимиром Бобошком.

За інформацією відділу організаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/