back

05 квітня 2016

Загальні збори (сходи) громадян

05 квітня відбулися загальні збори (сходи) Даньківської та Богданівської громад. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, керівник апарату райдержадміністрації, депутат районної ради Лілія Нікітченко, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2015 року прозвітували сільські голови: Даньківський – Лариса Шило та Богданівський – Ярослав Ярославський, які охарактеризували роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на територіях сільських рад.

Жителі сіл Даньківської та Богданівської сільських рад порушували питання вивозу твердих побутових відходів, пільгового перевезення населення, благоустрою населених пунктів, кладовищ, ямкового ремонту доріг, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв).

В ході зборів виступили Володимир Марусенко – виконавчий директор СТОВ «Цукровик», Віктор Зоря – директор СТОВ «Богданівське», які прозвітували про роботу товариств у 2015 році, ознайомили із планами подальшої співпраці з територіальними громадами в 2016 році.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун звернула увагу на питання добровільного об’єднання територіальних громад, наповнення місцевих бюджетів та використання коштів на розвиток громад, затвердження відповідних програм, реформування медичної, освітньої галузей в районі, зупинилася на співпраці з інвесторами, заходах по благоустрою населених пунктів, облаштування вуличного освітлення в населених пунктах.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/