back

06 квітня 2016

Відбувся районний легкоатлетичний крос серед збірних команд шкіл

6 квітня на базі Дідівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний легкоатлетичний крос серед збірних команд шкіл на призи заслуженого тренера України Миколи Зоца.

У змаганнях взяли участь учні 14 шкіл району. Близько 200 дітей вправлялися в легкоатлетичному кросі.

Захід урочисто відкрив директор районної ДЮСШ Анатолій Куц.

До учасників спортивного заходу з вітальним словом звернулася голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, яка зазначила, що сьогодні у Міжнародний день спорту у районі проводиться захід, який свідчить, що у державі і в нашому районі зокрема посилено увагу до фізичного здоров’я населення, військово-патріотичного виховання молоді. У районі приділяється велика увага розвитку фізичної культури і спорту. Голова адміністрації побажала учасникам змагань сили, мужності та спортивних перемог.

Учнівську молодь також привітали начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко і заслужений тренер України Микола Зоц.

В легкоатлетичному кросі на призи заслуженого тренера України Миколи Зоца на рівних змагалися як хлопці так і дівчата 1998-2005 років народження. Найспритнішими в командному заліку стали учні Богданівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(І місце), Линовицької ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІ місце), Дідівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІІ місце).

Під час проведення заходу в особистому заліку перемогу вибороли 26 учасників.

Валентина Ковтун нагородила переможців змагань грамотами райдержадміністрації, Микола Бобренко та Микола Зоц вручили кубки та медалі.

За спонсорської допомоги директора районної ДЮСШ Анатолія Куца всіх учасників заходу пригощали польовою кашею та солодощами.

За інформацією спеціаліста І категорії у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/