back

06 квітня 2016

Загальні збори жителів Ладанської громади

06 квітня на території Ладанської селищної ради в с. Подище та смт. Ладан відбулися загальні збори (сходи) громадян. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко, головний лікар центральної районної лікарні Володимир Колейко, директор ТОВ «АгроКім» Олександр Вержиховський, директор ТОВ ПК «Пожмашина» Олег Борщ, депутати районної та місцевої рад, дільничий інспектор поліції.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села Подище та смт. Ладан за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2016 рік виступив селищний голова Олександр Падалка, який охарактеризував роботу бюджетних закладів, соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території селищної ради.

В ході зборів виступив директор ТОВ «АгроКім» - Олександр Вержиховський, який прозвітував про роботу підприємства у 2015 році на території с. Подище, ознайомив із планами подальшої співпраці з територіальною громадою в 2016 році.

Жителі села Подище активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), ремонту та благоустрою доріг, проведення вуличного освітлення, пільгового перевезення громадян, функціонування магазинів на території села та діяльності ТОВ «Інзер-груп».

Представники Ладанської громади звернули увагу на питання благоустрою території, життєдіяльності територіальної громади, вивезення твердих побутових відходів, ремонту доріг, функціонування КП «Водоканал».

Керівники району обговорили з присутніми на зборах питання наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, добровільного об’єднання територіальних громад та його переваг, реформування медичної галузі в районі, роботи закладів культури, медицини, освіти, ремонту доріг, співпраці з інвесторами.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/