back

06 квітня 2016

Нарада з відповідальними за військовий облік

в сільських, селищних радах

06 квітня заступник голови районної державної адміністрації Володимир Бобошко провів нараду з відповідальними за військовий облік в сільських, селищних радах.

На нараді розглянуто питання "Про строки проведення чергових призовів на строкову військову службу у 2016 році відповідно до Указу Президента України від 29 березня 2016 року № 122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році», по яких доповідали Єгор Волобуєв - начальник відділення комплектування Прилуцького ОМВК та Віта Глущенко – юрист Прилуцького ОМВК.

Також у ході наради обговорено питання "Про запобігання виникнення пожеж, оперативного реагування на них у весняно-літній період 2016 року", про якому доповів Владислав Косенко - провідний інспектор Прилуцького міськрайонного відділу У ДСНС в Чернігівській області.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко підбив підсумки роботи наради та дав доручення керівникам відповідних служб.

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/