back

08 квітня 2016

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи

8 квітня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка проведено ІІ засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи. У засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Володимир Бобошко проінформував членів оргкомітету про вже проведену підготовчу роботу: відповідно до Постанови Верховної Ради України від 12 листопада 2015 року № 793-VIII «Про вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та про заходи, пов’язані з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи», Указу Президента України від 14 грудня 2015 року №702/2015 «Про заходи у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи» прийняте відповідне розпорядження голови райдержадміністрації, затверджений план заходів з відзначення пам'ятної дати.

Головне завдання - це максимально підтримати кожного ліквідатора, без уваги не залишити ні ліквідаторів-чорнобильців, вдів, членів родин ліквідаторів аварії.

Члени оргкомітету активно обговорили питання:

- проведення круглого столу з ліквідаторами;

- сценарію районного заходу 26.04.2016р. в смт Ладан, зокрема розмежування в часі проведення заходів 26.04.2016р. в м. Прилуки, смт Ладан, с.Білорічиця, забезпечення на заході правопорядку та медичного супроводу, участі керівників підприємств, установ, організацій району, забезпечення квітковою продукцією.

За підсумками засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи заступником голови райдержадміністрації Володимиром Бобошком дані відповідні доручення.

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/