back

22 квітня 2016

У районі проходить весняне прибирання

Вже традиційно у квітні кожного року жителі району активно долучаються до Всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля". Напередодні Великодніх свят у всіх територіальних громадах району проводиться комплекс робіт з благоустрою.

З початку квітня поточного року ліквідовано 12 несанкціонованих сміттєзвалищ, прибрано 108 кладовищ, 74 братських могил, 27 меморіальних комплексів. Продовжується робота з приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, вулиць, доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

22 квітня закипіла активна робота у смт Линовиця, зокрема у селищному парку Жеваховщина, який унікальний алеєю кедра європейського та віковими дубами. До прибирання місцевого парку долучилося керівництво, співробітники апарату, структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації та районної ради.

У всіх територіальних громадах району працюють над озелененням територій та насаджуванням квітників. На сьогодні більша половина населених пунктів завершують роботи з благоустрою своїх територій.

До акції також долучаються небайдужі жителі сіл, які прибирають свої прибудинкові території та господарські ділянки.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/