back

04 травня 2016

Вітання з передової

Жителі Прилуччини з нагоди Пасхальних свят провели акцію “Великодня посилка воїнам Збройних Сил України в зону АТО”. Під час проведення акції громадою було зібрано більше 1 тонни продукції: предмети одягу, засоби особистої гігієни, продукти харчування та смаколики до свята. Діти передали воїнам малюнки та вітальні листівки. Прилучани намагалися створити маленьке свято, передати тепло і любов нашим військовим, нагадати їм, що їх підтримують, люблять і чекають вдома.

Валерій Сич,Ольга Костюк, Приліпко Ігор- волонтери громадського формування «Прилуцька Самооборона Народної Ради» разом з Миколою Пономаренком – учасником бойових дій, доставили неодноразову гуманітарну допомогу бійцям в м. Опитне, м. Авдіївка, с. Первомайське, де воїни-земляки несуть військову службу.

Бійці, які перебувають у зоні АТО, висловили щиру подяку за надану допомогу усім, хто долучився до її зібрання та доставки.

Волонтери та учасник АТО з с.Манжосівка Щербина В’ячеслав передали від бійців східного фронту вітання, світлини та щиру вдячність небайдужим жителям району за допомогу.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/