back

11 травня 2016

Засідання районної ради підприємців з питань торгівлі.

11 травня відбулося засідання районної ради підприємців з питань торгівлі за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дениса Росовського та начальника відділу економічного розвитку Валентина Корнієнко.

На засіданні розглянуто питання про можливість подання звернення на адресу Міністерства фінансів від імені фізичних осіб – підприємців району щодо внесення змін до статті 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» в частині зменшення норми мінімального штрафу за роздрібну торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни.

Після обговорення питання на засіданні районної ради підприємців та попереднього обговорення на нараді з фізичними особами підприємцями, які здійснюють торгівельну діяльність на території району прийнято рішення направити на адресу Міністерства фінансів клопотання по вищевказаному питанню. Після отримання офіційної відповіді довести її до відома фізичних – осіб підприємців.

За інформацією відділу економічного розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/