back

11 травня 2016

Громадська платформа «Люди допомагають людям» – можливість адресно допомогти родинам загиблих бійців АТО

Забезпечення гідного рівня життя сім’ям, які втратили годувальника під час Революції Гідності та внаслідок проведення антитерористичної операції, - така мета громадської платформи «Люди допомагають людям», створеної у 2015 році неприбутковою громадською організацією «Громадський інформаційний простір».

www.lpl.com.ua – це інтернет-майданчик прямої адресної допомоги таким родинам.

Офіційні партнери платформи гарантують фінансову безпеку і міжнародні трансфери. Переказ коштів відбувається безпосередньо на картковий рахунок родини, а всі трансакції здійснюються без комісій. Інформація про перераховані кошти на рахунок кожної родини висвітлюється на сайті платформи та може бути перевірена донором чи благодійником.

На сьогоднішній день у рамках платформи «Люди допомагають людям» вже відкрито індивідуальні карткові рахунки 163 родинам. Серед них 101 родина з неповнолітніми дітьми та дітьми-інвалідами, а також 153 дитини, які втратили годувальника.

За рік роботи платформи цим родинам забезпечено додатково до державної допомоги надходження на загальну суму 2 мільйони гривень на прямі карткові рахунки.

У майбутньому планується охопити підтримкою всіх дітей, які втратили годувальника під час Революції Гідності та антитерористичної операції. На сьогодні в нашій країні 1303 такі дитини, у тому числі на Чернігівщині – 70 дітей.

Всі небайдужі можуть долучитися до благодійності через громадську платформу «Люди допомагають людям». Інформація за посиланням https://lpl.com.ua

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/