back

14 травня 2016

Перша річниця створення Громадської організації «Учасники антитерористичної операції «Щит»

14 травня в актовій залі Прилуцького агротехнічного коледжу відбулися урочисті заходи з нагоди першої річниці від дня створення Громадської організації «Учасники антитерористичної операції «Щит».

Участь у заході від Прилуцької райдержадміністрації взяли голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бутко.

Учасники АТО, члени родин військовослужбовців, волонтери, представники влади, громадськість вшанувати всіх, хто загинув при виконанні військового обов’язку в зоні антитерористичної операції хвилиною мовчання.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун у своєму вітальному слові подякувала учасникам бойових дій, членам громадської організації за самовіддану службу на захисті миру й свободи нашої держави. Висловила впевненість, що учасники АТО і надалі будуть вливатися у активне громадське життя району, долучатися до різних заходів, патріотичних акцій та ініціювати їх проведення. Своїм прикладом будуть підвищувати авторитет Збройних Сил України серед населення, здійснювати патріотичне виховання молоді, допомагати військовим побратимам, учасникам АТО, їх сім’ям та запевнила у підтримці ветеранів з боку районної влади.

Валентина Ковтун вручила голові організації Павлу Краснооку Подяку голови райдержадміністрації та матеріальне заохочення для підтримки діяльності громадської організації.

Вітальні слова з нагоди першої річниці від дня створення Громадської організації «Учасники антитерористичної операції «Щит» прозвучали від голови Обласної організації «Товариство сприяння оборони України» Ігоря Бизгана, який подякував керівництву райдержадміністрації за співпрацю, за виділену техніку та допомогу у паливно-мастильних матеріалах та запчастинах для військових.

Павло Красноок за всебічну підтримку та допомогу учасникам АТО та співпрацю з громадською організацією вручив Подяки голові райдержадміністрації Валентині Ковтун, начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталії Бутко, голові Прилуцької районної ради Василю Малику, Прилуцькому міському голові Ользі Попенко та іншим.

Усіх присутніх зі святом привітали учасники художньої самодіяльності міста та району.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

https://legalaid.gov.ua/