back

18 травня 2016

Виїзна приймальня райдержадміністрації та районної ради на території Смоської сільської ради

18 травня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела виїзну приймальню райдержадміністрації за участю голови районної ради Василя Малика на території Смоської сільської ради.

З роз’ясненнями щодо порядку призначення субсидій на житлово-комунальні послуги виступила Валентина Колосова – начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

По питанню застосування норм пенсійного законодавства проінформувала Наталія Данілішина – заступник начальника відділу з призначення та перерахунку пенсій Прилуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

З порядком надання пільгових кредитів індивідуальним забудовникам на селі «Власний дім» ознайомила Анна Біловод – провідний економіст кредитно-договірного відділу Чернігівського обласного фонду індивідуально-житлового будівництва на селі «Власний дім».

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун проінформувала присутніх щодо ремонту дороги Валки – Смош та підняла питання про добровільне об’єднання громад району.

Про економічні та фінансові переваги добровільно обʼєданих територіальних громад розповів Василь Малик – голова районної ради.

Жителів громади найбільше цікавили питання вартості проїзду до села Смош, перерахунку пенсій, неякісного телефонного зв’язку, надання субсидій на тверде паливо, житлово-комунальні послуги та інше.

В рамках виїзної приймальні головою райдержадміністрації проведено особистий прийом громадян Смоської сільської ради.

За результатами проведення виїзної приймальні та особистого прийому головою райдержадміністрації дані доручення.

Керівництво району ознайомилося з роботою будинку культури в селі Смош, сільської ради, бібліотеки-філіалу та фельдшерського пункту, які розташовані в приміщенні сільської ради.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/