back

20 травня 2016

Дев’ята (позачергова) сесія районної ради VІІ скликання

20 травня відбулася дев’ята (позачергова) сесія районної ради VІІ скликання, яку провів голова районної ради Василь Малик.

Участь у сесії взяла голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, керівники відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств, організацій району, відповідальні працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації.

На порядок денний виносилось вісім питань:

- про внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2015 року „Про районний бюджет на 2016 рік”;

- про внесення змін до районної програми надання пільг інвалідам по зору І та ІІ груп, сім’ям загиблих воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані та сім’ям загиблих під час участі в антитерористичній операції на 2016-2020 роки;

- про внесення змін до структури, чисельності виконавчого апарату районної ради та Положення про виконавчий апарат;

- про внесення змін до Переліку транспортних засобів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району;

- про передачу транспортних засобів в оперативне управління Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району;

- про оптимізацію загальноосвітніх навчальних закладів району на 2016-2017 н. р.;

- про запит депутата Чучупи О.М.;

- про запит депутатів Люшні В.В., Колейка В.М.

Більшістю голосів по даним питанням були прийняті рішення.

Найбільшу дискусію викликало питання оптимізації загальноосвітніх навчальних закладів району. За результатами поіменного голосування було прийнято рішення: «за» віддали голоси 22 районні депутати, 6 – «утрималися».

Також депутати підтримали запити свої колег Олега Чучупи, Віктора Люшні та Володимира Колейка щодо виділення коштів на ремонт автомобільних доріг в районі.

Підсумки пленарного засідання дев’ятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання підбив голова районної ради Василь Малик.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/