back

25 травня 2016

Нарада в райдержадміністрації з керівниками сільськогосподарських підприємств, головами фермерських господарств, сільськими та селищними головами

25 травня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун за участю, голови районної ради Василя Малика, заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка провела нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств, головами фермерських господарств та головами сільських та селищних рад (за окремим визначенням). На нараді були присутні начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко та директори Линовицької та Малодівицької загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.

В ході наради обговорювалося питання придбання шкільного автобусу для перевезення дітей. Питання залучення коштів на придбання автобусу активно обговорили всі учасники зустрічі. Виконкомам сільських та селищних рад було рекомендовано погодити питання виділення коштів суб’єктами господарювання в запропонованих сумах в межах соціальних угод, а керівникам сільськогосподарських підприємств та головам фермерських господарств перерахувати запропоновані суми коштів на рахунок наданий відділом освіти райдержадміністрації.

Підсумки наради підвела голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/