back

01 червня 2016

На випускний у Яблунівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат

11 юнаків і дівчат 31 травня в Яблунівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті отримали атестати про повну загальну середню освіту. З вітальними і напутніми словами документи про закінчення навчання вручила директор закладу Неоніла Шаповаленко. Розділити радість святкування з випускниками цього дня приїхали гості: голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, народний депутат Олег Ляшко, депутат Чернігівської обласної ради Олег Авер’янов, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутат районної ради Віктор Люшня, Яблунівський сільський голова Валентина Піддубна, керуючий відділком ТОВ "Наташа-Агро" Анатолій Отрошко. Усі промови зводилися до побажань молодим людям отримати від Бога довгу й щасливу долю, легкі життєві дороги, бути гідними громадянами своєї держави.

Не обійшлося, звичайно, й без подарунків цього дня. Валентина Ковтуна вручила кожному подарунковий набір та солодощі. Від Олега Ляшка випускники отримали подарункові набори та матеріальну допомогу. ТОВ "Наташа-Агро" подарували школі-інтернат дитячий майданчик.

Слова вдячності звучали і із вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей. Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки. А на завершення урочистої частини випускники подарували директору школи вазони для квітів.

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах, а для декого, можливо, й робота. Для них він останній день дитинства у стінах рідної школи. Далі - нова сходинка на життєвому шляху, незвіданий світ самостійності, дорослості та відповідальності. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов'язково вдалих злетів.

За інформацією відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/