back

01 червня 2016

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє», адже саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку знаходять втілення у реальних діях. Це формування здорового способу життя через розвиток фізкультури і спорту, забезпечення кожній дитині можливостей для розвитку творчих здібностей. Особлива увага приділяється дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям-інвалідам. Адже кожна дитина повинна мати дитинство, сповнене любові й лагідності, матеріального достатку й душевного тепла.

Вітаючи дітей району зі святом – Міжнародним днем захисту дітей, бажаємо, щоб ви були здоровими, веселими і допитливими, справжніми патріотами своєї держави - України. Будьте добрими і небайдужими до оточуючих, вмійте радіти і співчувати, любіть батьків, рідних, шануйте старших, вмійте дружити і будьте щасливими!

Зі святом!

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун

Голова районної ради Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/