back

31 травня 2016

Засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації

31 травня керівником апарату райдержадміністрації Лілією Нікітченко та заступником голови райдержадміністрації Володимиром Бобошком проведено спільне засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації та архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації за участю заявника.

На розгляд комісії було винесене звернення громадянина щодо виготовлення плану проекту будівлі. Проведено глибокий аналіз звернення, розглянуті відповідні документи, проведено детальне обговорення питання порушеного у зверненні громадянина. В обговоренні взяли участь усі присутні.

Відповідно до спільного рішення членів архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації та постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації (проголосовано одноголосно) до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області направлено звернення щодо проведення перевірки законності забудови земельної ділянки, яка перебуває у власності заявника.

Про рішення комісії повідомлено заявника у встановлені законодавством терміни.

Підсумував роботу комісії Володимир Бобошко.

За інформацією відділу контролю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/