back

03 червня 2016

Виїзне засідання Колегії райдержадміністрації в Сергіївці

03 червня на території Сергіївської сільської ради голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела виїзне розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації.

В засіданні взяли участь сільські, селищні голови, члени виконкому та голови постійних комісій Сергіївської сільської ради, керівники установ, організацій, підприємств, які знаходяться на території Сергіївської сільської ради, дільничний інспектор поліції, який обслуговує дану територію, засоби масової інформації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації за окремим визначенням.

Засідання Колегії складалося з двох частин.

В ході пленарної частини засідання Колегії були розглянуті питання:

- про соціальний захист багатодітних сімей району;

- про стан призначення субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива населенню району за опалювальний період 2015 – 2016 років;

- про досвід роботи виконкому Сергіївської сільської ради щодо забезпечення належної життєдіяльності підвідомчої території.

По третьому питанню порядку денного доповів Володимир Бобошко – заступник голови райдержадміністрації.

Співдоповідачами були Тетяна Дзигало – Сергіївський сільський голова та Олег Швидченко – директор ТОВ «Агрікор Холдинг»

Після засідання Колегії відбулася практична частина, в ході якої здійснена оглядова екскурсія сільського будинку культури та центру села. Потім Члени Колегії та члени Президії, всі запрошені були поділені на три групи для ознайомлення із закладами бюджетної сфери та об'єктами інфраструктури Сергіївської сільської ради.

Перша група відвідала загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, друга- фельдшерський пункт та бібліотеку-філіал Прилуцької центральної бібліотечної системи, а третя група ознайомилася з дошкільним навчальним закладом «Казка», торгівельними заклади та закладом громадського харчування.

По закінченню відбулося активне обговорення та обмін враженнями. Було звернуто увагу на належне упорядкування території шкільної садиби, утримання, оформлення та навчально-методичне забезпечення шкільних приміщень, на умови для здійснення національно-патріотичного виховання молоді, умови для відпочинку та організації дозвілля в пришкільному таборі. Також відмічено позитивний досвід роботи фельдшерського пункту, бібліотеки, дошкільного навчального закладу «Казка» та зроблено ряд зауважень по роботі торгівельних закладів села.

Роботу виконкому Сергіївської сільської ради щодо забезпечення належної життєдіяльності підвідомчої території було схвалено. Всі пропозиції були враховані для подальшого прийняття відповідних доручень.

Загальні підсумки засідання Колегії підбила голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

https://legalaid.gov.ua/