back

06 червня 2016

З Днем журналіста!

Щиро вітаємо всіх, хто присвятив себе почесній і нелегкій журналістській праці – газетярів, працівників електронних засобів масової інформації, ветеранів журналістики з професійним святом - Днем журналіста!

В епоху інформаційного суспільства ми все більше розуміємо, що саме журналісти своїм словом мають надзвичайно великий вплив на громадську думку. Нести правдиву інформацію громадянам, показувати проблеми, шукати шляхи вирішення питань, консолідувати навколо конструктивних, будівничих орієнтирів і, що найважливіше - слугувати утвердженню духовності й моральності – високі завдання і покликання журналістів Прилуччини.

Тож нехай, шановні журналісти, високий професіоналізм, загострене почуття справедливості та усвідомлення своєї відповідальності допомагають вам, як представникам прилуцької журналістики, вносити свій непересічний внесок у розбудову нового українського суспільства, ваше виважене та влучне слово об’єднує людей на добрі справи, утверджує в суспільстві принципи правди, справедливості і демократії, взаєморозуміння та взаємоповаги.

Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, великих тиражів, поповнення читацької, глядацької аудиторії, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, невичерпної творчої енергії, яка так необхідна для чесного, об’єктивного й цікавого висвітлення багатогранного життя Прилуцького району.

Голова райдержадміністрації

Валентина Ковтун

Голова районної ради

Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/