back

06 червня 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

6 червня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступником голови райдержадміністрації, з керівником апарату, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, розрахунки за енергоносії, охорони порядку.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді були питання проведення виїзної приймальні райдержадміністрації на території Дмитрівської сільської ради, закриття Дмитрівської ЗОШ, навчання з сільськими, селищними головами по питанню цивільного захисту, про функціонування пришкільних таборів, організацію районної спартакіади державних службовців, обкошування узбіч доріг по трасі Київ-Суми, моніторингу основних показників соціально-економічного розвитку району.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о.голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/