back

07 червня 2016

Навчання в райдержадміністрації

07 червня керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко провела навчання з працівниками апарату, управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчим апаратом районної ради та резервом кадрів.

На навчанні були розглянуті питання:

- основні положення Закону України «Про запобігання корупції» в частині врегулювання конфлікту інтересів - проінформувала по даному питанню головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, звернувши особливу увагу на категорії конфліктів та способи їх врегулювання;

- про порядок нарахування заробітної плати державним службовцям та складові заробітної плати - з інформацією по цьому питанню виступила начальник відділу фінансового забезпечення, головний бухгалтер апарату райдержадміністрації Тетяна Панченко.

Також під час навчання відбулось оновлення знань з основних питань дотримання Інструкції з діловодства в райдержадміністрації. Про порядок складання та оформлення офіційного документа розповіла начальник відділу загального та по забезпеченню доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації Тетяна Кизенко .

Підвела підсумки навчання Нікітченко Лілія - керівник апарату райдержадміністрації.

За інформацією відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/