back

10 червня 2016

Відкриття фотовиставки «Загартовані війною»

10 червня за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка, заступника голови районної ради Наталії Єгорової, Прилуцького міського голови Ольги Попенко в приміщенні Прилуцької автошколи ТСОУ за сприяння громадської організації «Учасники АТО «Щит» відкрита фотовиставка «Загартовані війною».

Виставка "Загартовані війною" - це портрети чоловіків, наших земляків, які брали і беруть участь у військових діях на сході України. Кожен з них бачив смерть товаришів і відчув на собі руйнівну силу війни. У фотографіях відображено бойові будні наших бійців, передано напружену атмосферу передової, зіткнення з террористичними угрупуваннями, повсякденний героїзм воїнів, які захищають наше майбутнє.

У вітальному слові Володимир Бобошко зазначив, що районна влада всіляко допомагає і підтримує наших бійців, 12 разів організовувала благодійні акції по збору продуктів харчування, побутових речей, одягу, взуття, засобів особистої гігієни, медикаментів, паливно-мастильних матеріалів, автозапчастин. Зібрана районною громадою допомога передавалась волонтерами в зону бойових дій. Відкриття фотовиставки має велике значення для підняття авторитету захисників України та патріотичного виховання підростаючого покоління.

Після урочистого відкриття всі присутні мали змогу ознайомитися з експозицією виставки.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/