back

10 червня 2016

Фінал районного фестивалю-конкурсу «1+1»

Місяць червень можна умовно назвати місяцем дитинства: він розпочався Днем захисту дітей, стартувала оздоровча кампанія, відкрилися табори відпочинку при школах. А 10 червня в селі Товкачівка відбувся фінал фестивалю-конкурсу «1+1», організованого відділом освіти за підтримки Прилуцької райдержадміністрації, який продовжив низку заходів, присвячених дитинству.

Назва фестивалю «1+1» відображає головну його ідею –це участь дорослих разом з дітьми. Сцена конкурсу об’єднала в єдиний творчий тандем педагогів і їх вихованців, старших сестер із молодшими, родинні дуети.

У фестивальному дійстві взяли участь 23 колективи із дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів району та районного Будинку школяра. Всього 105 артистів виступило на сцені фестивалю, а спостерігало за їх виступами більше трьохсот глядачів – вихованців пришкільних таборів відпочинку району.

В цей день і дорослі, і діти знайшли час побути разом у чудовій атмосфері творчості, дружби, любові. Вони стали справжніми друзями, про яких кажуть нерозлийвода.

Почесним гостем фестивалю був в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський. Він привітав учасників і побажав фестивалю жити. Лауреати фінального етапу були нагородженні грамотами районного фестивалю-конкурсу «1+1».

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/