back

16 червня 2016

День відкритих дверей в Малодівицькій загальноосвітній школі

У районі продовжується виконання заходів з оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів.

16 червня Малодівицька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів радо зустрічала гостей. За участю першого заступника голови райдержадміністрації Дениса Росовського проведено День відкритих дверей для учнів та батьків Жовтневої ЗОШ І-ІІ ст.

Під час відвідування закладу діти та батьки мали можливість передивитися мультимедійну презентацію про досягнення учнів, вчителів школи, отримати роз’яснення, відповіді на запитання щодо умов навчально-виховного процесу, організації групи продовженого дня, харчування, підвозу до школи та в зворотному напрямку, відпочинку дітей в пришкільному таборі.

Діти мали можливість в кабінеті географії попрацювати на мультимедійній дошці, виконуючи ігрові завдання. Цікавою та змістовною була екскурсія, проведена у «Музеї історії села Мала Дівиця».

Людмила Синенко, директор Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ст. презентувала роботу опорної школи, провела екскурсію по школі для учнів, батьків та гостей з метою ознайомлення з матеріально-технічною базою опорного закладу, створеними в умовами для здобуття якісної освіти. Завершилася зустріч святковим концертом «Мрія в наших серцях!»

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/