back

16 червня 2016

Візит представників Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області на Прилуччину

16 червня Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області провело перевірку структурних підрозділів райдержадміністрації, які є суб’єктами нормотворення. Перевірку проводив головний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів управління реєстрації нормативно-правових актів, правої роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Володимир Михед. За підсумками перевірки складені відповідні довідки щодо додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів.

В процесі перевірки виникла пропозиція широко обговорити за круглим столом актуальні питання додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів, в ході якого звернута особлива увага на порядок подачі нормативно-правових документів на державну реєстрацію.

Цього ж дня у приміщенні Прилуцького міськрайонного відділу державної виконавчої служби проводився прийом громадян в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеславом Хардіковим та директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Іриною Протченко з питань діяльності органів юстиції і надання безоплатної правової допомоги малозахищеним верствам населення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/