back

17 червня 2016

Головою райдержадміністрації Валентиною Ковтун проведена нарада - з розпорядниками бюджетних коштів.

Про стан проведення закупівель в районі через систему електронних торгів « ProZorro » - проінформувала Валентина Корнієнко – начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації, яка зазначила, що проведена відповідна робота по реєстрації та підключенню до електронної системи та проведення електронних закупівель. А саме на сьогоднішній день через систему електронних торгів «ProZorro» зареєстровано: 4 комітети з конкурсних торгів (Прилуцька ЦРЛ, відділи освіти, культури, туризму і релігій Прилуцької РДА, Ладанська селищна рада); 6 розпорядників бюджетних коштів: фінансове управління, управління соціального захисту населення, управління агропромислового розвитку, Прилуцький районний територіальний центр соціального обслуговування, Прилуцька райдержадміністрація-відділ фінансового забезпечення, Прилуцька районна рада, а також Ковтунівська та Товкачівська сільські ради. Реєстрація проводилась на е-майданчиках www.dz.prom.ua та www.dzo.com.ua.

За підсумками 2015 року через систему електронних торгів проводили закупівлі відділ освіти Прилуцької РДА та ЦРЛ. Успішно проведено 1 процедуру закупівлі ЦРЛ на предмет закупівлі Брикети, котуни й подібні види твердого палива.

У лютому, березні, червні 2016 року успішно проведено 3 процедури закупівлі Прилуцькою ЦРЛ.

Також були проведені процедури закупівлі Прилуцькою районною радою та відділом освіти райдержадміністрації, але процедури закупівель не відбулись за відсутності учасників торгів.

Про проведену роботу проінформували відповідальні координатори (розпорядників бюджетних коштів) за здійснення електронних закупівель через систему електронних торгів « ProZorro».

Під час підведення підсумків наради голова райдержадміністрації відмітила позитивну роботу по проведенню електронних закупівель координатора центральної районної лікарні (Сидоренко Л.М.). Валентина Ковтун зосередила увагу всіх присутніх на чіткому виконанні вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (№3559), яким уведені електронні закупівлі для центральних органів виконавчої влади з 01 квітня та для всіх замовників з 01 серпня поточного року та наголосила, що всі повинні проводити процедури закупівель лише через автономну систему електронних торгів «ProZorro» з дотриманням усіх норм Закону, а також сприяти ефективному та прозорому розвитку конкурентного середовища для здійснення закупівель за бюджетні кошти та забезпечувати прозоре їх використання та економії.

За інформацією відділу економічного розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/