back

20 червня 2016

Відкриття дитячого майданчику в Білошапках

На радість маленьким жителям Білошапок та їх батьків 19 червня, у День Святої Трійці в центрі села відбулось урочисте відкриття дитячого майданчика. Майданчик встановлено за кошти Білошапківської сільської ради та за підтримки громади, яка активно долучилася до облаштування та встановлення майданчика.

Почесне право перерізати червону стрічку і таким чином здати дитячий ігровий майданчик в експлуатацію було надано маленьким жителям села та голові сільської ради Ганні Моньці.

Урочисте відкриття новоспорудженого дитячого майданчика вилилося у справжнє свято для маленьких і дорослих мешканців Білошапок, на нього зібралася вся громада села.

Свято супроводжувалось веселою концертною програмою, підготовленою місцевими артистами, виставами лялькового сільського театру, всіх охочих пригощали солодкими смаколиками.

Освячення місця відпочинку дітей провів отець Володимир – ієрей, настоятель Свято – Преображенського храму,с Яблунівка.Відтепер наймолодші мешканці матимуть дитячий майданчики для відпочинку.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/