back

04 серпня 2016

У райдержадміністрації обговорено питання реформування закладів охорони здоров’я району

04 серпня головою райдержадміністрації Валентиною Ковтун проведено робочу нараду по питанню реформування закладів охорони здоров’я району.

У конструктивній розмові взяли участь заступники голови райдержадміністрації Денис Росовський та Володимир Бобошко, директор Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніна Косенко, головний лікар центральної районної лікарні Володимир Колейко та головний лікар Прилуцького центру первинної медико-санітарної допомоги Дмитро Межуєв.

З метою упорядкування мережі медичних закладів Прилуцького району та розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 30.08.2010 «Про затвердження примірних етапів реформування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги» обговорили питання функціонування центральної районної лікарні та трьох районних лікарень в смт Ладан, Линовиця та Мала Дівиця.

За результатами засідання прийнято рішення, що дане питання потребує винесення на розгляд найближчої сесії районної ради. Підсумки наради підбила голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

https://legalaid.gov.ua/