back

01 вересня 2016

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун взяла участь у святі Першого дзвоника

1 вересня, у день початку нового навчального року, в загальноосвітніх закладах району пройшло свято Першого дзвоника, присвячене Дню знань.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун побувала на святі Першого дзвоника в Малодівицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Керівник району привітала учнів, педагогічний колектив, батьків з початком нового навчального року наголосивши, що турбота про дітей та їх майбутнє - один з пріоритетних завдань державної політики. Для того, щоб виховати гідних громадян своєї країни, патріотів України докладаються всі зусилля органів влади, вчителів, вихователів, батьків.

У вітальному слові Валентина Ковтун зазначила , що нашій країні, яка нещодавно відзначила 25-ту річницю незалежності, дуже потрібна освічена, високоморальна, патріотична і духовно багата молодь, яка в майбутньому готова брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єдності української політичної нації та встановленню миру й злагоди в суспільстві. Від того, якими знаннями будуть озброєні наші учні, залежить подальший розвиток нашої держави.

Сьогодні за шкільні парти в Україні сяде 394 тисячі першокласників, з них - 123 тис в сільській місцевості. В нашому районі дзвінок покликав до школи 2602 учні, з яких 286– першокласників.

Також голова райдержадміністрації зачитала вітання від обласної державної адміністрації, обласної ради та вручила кожному першокласнику святковий подарунковий примірник «Букварик школярика».

Вітали зі святом школярів та вручили їм подарунки представник ТОВ «Агрокім» Григорій Синенко та Олена Журавель – Малодівицький селищний голова. По закінченню свята голова райдержадміністрації ознайомилася з виконанням робіт ПП МПП «Стимул» (керівник Віктор Колесник) по реконструкції приміщень школи з заміною вікон (замінено 133 вікна та 17 дверей), які фінансуються відповідно до проекту ЄС/ПРООН МРГ-3, райдержадміністрацією та ГО "Спілка членів громади смт. Мала Дівиця".

Святкові заходи в навчальних закладах району пройшли за участю представників райдержадміністрації, депутатів та спеціалістів відділу освіти райдержадміністрації, які привітали учнівські та педагогічні колективи з початком нового навчального року, зачитали вітання від обласної державної адміністрації, обласної ради та вручили кожному першокласнику святковий подарунковий примірник «Букварик школярика». Від спонсорів навчальні заклади отримали подарунки.

Охіньківська ЗОШ І-ІІІст.

Ладанська гімназія

Дубовогаївська ЗОШ І-ІІІст.

Удайцівська ЗОШ І-ІІ ст.

Канівщинська ЗОШ І-ІІ ст.

Заїздська ЗОШ І-ІІ ст

Дідовецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Голубівська ЗОШ І-ІІ ст.

https://legalaid.gov.ua/