back

05 вересня 2016

Розширена апаратна нарада

05 вересня голова районної державної адміністрації Валентина Ковтун провела розширену апаратну нараду.

На розгляд розширеної апаратної наради виносилися такі питання:

- про доставку гуманітарної допомоги воїнам АТО, зібраної 23 серпня 2016 року проінформували представники громадського формування «Прилуцька самооборона – народної ради»: Валерій Сич, Ольга Костюк та Юрій Таранов.

Представники громадського формування «Прилуцька самооборона народної ради» висловили слова вдячності від захисників з передової за організовану допомогу учасникам антитерористичної операції, яка вже в тринадцятий раз була організована райдержадміністрацією в рамках районної акції «Допоможемо нашим захисникам», присвячена 25-й річниці незалежності України. До акції долучилися всі небайдужі люди - працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районної ради, районних установ, організацій, які зібрали близько 1 тонни продукції: предмети одягу, засоби особистої гігієни, продукти харчування та святкові короваї, які були представлені на Святі Короваю Прилуцького краю 24 серпня на Центральній площі м.Прилуки.

Прилучани намагалися створити свято, передати тепло і любов нашим військовим, нагадати їм, що їх підтримують, люблять і чекають вдома. Валерій Сич,Ольга Костюк, Юрій Таранов- волонтери громадського формування «Прилуцька Самооборона Народної Ради» доставили неодноразову гуманітарну допомогу бійцям в м. Опитне, м. Авдіївка, с. Первомайське, де воїни-земляки несуть військову службу.

Бійці, які перебувають у зоні АТО, висловили щиру подяку за надану допомогу усім, хто долучився до її зібрання та доставки. Волонтери передали від бійців східного фронту вітання, світлини та щиру вдячність небайдужим жителям району за допомогу.

- про переваги обслуговування фізичних осіб в державному банку порівняно з комерційними ознайомила Наталія Междорожня – керуюча Прилуцького ТВБВ «Ощадбанк».

Також голова райдержадміністрації Валентина Ковтун вручила Подяки голови райдержадміністрації працівникам установ, організацій району за активну участь в організації та проведенні районного заходу «Свято короваю Прилуцького краю», присвяченого 25-й річниці незалежності України.

https://legalaid.gov.ua/