back

09 вересня 2016

У районі відзначено День фізичної культури і спорту

9 вересня на базі Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися районні спортивні змагання з нагоди Дня фізичної культури і спорту. У змаганнях взяли участь учні 24 шкіл району. Близько 350 дітей вправлялися в таких видах спорту як, легкоатлетичний крос, перетягування канату, футбол та боротьба дзюдо.

До учасників спортивного заходу з вітальним словом звернулася голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, яка зазначила, що сьогоднішні районні спортивні змагання, які проводяться з нагоди Дня фізичної культури і спорту, свідчать, що у державі і в нашому районі зокрема посилено увагу до фізичного здоров’я населення, військово-патріотичного виховання молоді. У районі приділяється велика увага розвитку фізичної культури і спорту. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи.

Голова адміністрації побажала учасникам змагань сили, мужності та спортивних перемог.

Учнівську молодь також привітали заступник голови районної ради Наталія Єгорова, Анатолій Куц- директор Районної ДЮСШ та ветерани спорту Олександр Назарко – Линовицький селищний голова, Олександр Проценко – вчитель фізичної культури Линовицької ЗОШ І-ІІІ ст., Микола Скалига – вчитель фізичної культури Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст.

В легкоатлетичному кросі на рівних змагалися як хлопці так і дівчата 1998-2005 років народження. Найспритнішими в командному заліку стали учні 5- 9 класів Івківської ЗОШ І-ІІІ ст. (І місце), Дідівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІ місце), Малодівицької ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІІ місце), учні 10-11 класів Линовицької ЗОШ І-ІІІ- ст.(І місце), Богданівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІ місце), Яблунівської школи -інтернат(ІІІ місце).

У змаганнях з перетягування канату переможцями стали учні 5-9 класів Рудівської ЗОШ І-ІІ ст., Дідівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІ місце), Линовицької ЗОШ І-ІІІ- ст.(ІІІ місце), учні 10-11 класів Богданівської ЗОШ І-ІІІ- ст.(І місце), Линовицької ЗОШ І-ІІІ- ст (ІІ місце), Яблунівської ЗОШ І-ІІІ- ст (ІІІ місце).

Кращими дзюдоїстами стала команда Ладанської гімназії.

https://legalaid.gov.ua/