back

13 вересня 2016

90 – річний ювілей зустрів Михайло Михайлович Галіч - житель села Полова.

13 вересня в.о. голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, голова Прилуцької районної організації ветеранів України Валентина Гриценко, директор Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніна Косенко, Сухополов’янський сільський голова Сергій Проценко, голова первинної організації при сільській раді Галина Рябоконь, колишній голова колгоспу «Жовтень» Микола Бурячек завітали до помешкання іменинника, учасника бойових дій Другої світової війни – Михайла Галіча, де урочисто лунали вітання для шанованого ювіляра з нагоди його 90-річчя. З нагоди свята ювіляру вручили Подяку районної державної адміністрації, квіти та подарунки.

Михайла Михайловича знають на Прилуччині як активного члена районної ради ветеранів, людину з активною життєвою позицією.

Життєвий шлях Михайла Михайловича важкий - на власні очі бачив жахіття війни, біль втрати, радість перемоги. Воював в боях за Польщу та Прибалтику і був відзначений за свою звитягу Орденом «Вітчизняної війни», медалями «За відвагу», «За форсування р. Вісли». Народився і виріс у селі Полова на Прилуччині і все життя прожив у рідному селі. У післявоєнні роки ювіляр працював на різних роботах у колгоспі «Жовтень», закінчив свою трудову діяльність керуючим Полов’янським відділенням колгоспу «Жовтень» в с. Полова. У щасливому подружньому житті зі своєю дружиною Олександрою прожив 63 роки, разом виростили і виховали двох синів і доньку. Наразі втішається гучним сміхом правнуків.

Михайло Галіч – ветеран війни, людина - епоха, він і досі залишається активним у громадському житті району.

З ювілеєм Вас, шановний ювіляре! Нехай Господь оберігає Вас на многії і благії літа!

https://legalaid.gov.ua/