back

21 вересня 2016

Святковий захід до 73 – ї річниці визволення Прилуччини від нацистських окупантів

Зустрічі з громадянами поважного віку, які були започатковані територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцького району (директор Ніна Косенко), у нашому районі стали традиційними. Але найважливіше те, що окрім можливості односельцям поспілкуватися між собою, останнім часом такі зустрічі почали нести в собі характер національного зближення, усвідомлення нашої духовної єдності та патріотизму.

21 вересня у с. Онищенків Даньківської сільської ради проведений святковий захід для 22 громадян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі, присвячений 73 – й річниці визволення Прилучиини від нацистських окупантів.

Представники районного територіального центру спільно із виконкомом сільської ради та соціальними робітниками організували святкову концертну програму із врученням подарункових наборів учасникам зібрання. На святковій зустрічі звучали вітальні слова заступника директора територіального центру Оксани Ніколенко, сільського голови Лариси Шило, голови ветеранської ради Олександри Яцун. Присутні насолоджувались виступами ансамблю «Журавка» Онищенківського Будинку культури. У їхньому виконанні звучали пісні про синів, про рідне село та стародавні українські пісні. Не залишилися байдужими учасники заходу, які спільно з ансамблем виконували відомі їм пісні.

Святкова зустріч пройшла у дружній, приємній атмосфері. Ветерани ділилися своїми спогадами про трудові будні, воєнні роки.

https://legalaid.gov.ua/