back

23 вересня 2016

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

23 вересня в малій залі райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації.

На засіданні Громадської ради було розглянуто ряд питань.

Про підсумки проходження опалювального сезону 2015- 2016 років та завдання по підготовці господарського комплексу району і об’єктів бюджетної сфери до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років доповідала Антоніна Стукалова – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

Про розвиток дошкільної освіти у районі проінформувала Ольга Коваленко - методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації.

Про стан дотримання на території району Закону України «Про запобігання корупції» доповіла Світлана Александрова – в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації.

Про організацію та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей в 2016 році за інформацією Тетяни Гайдук – спеціаліста сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації матеріали були роздано членам Громадської ради для самостійного ознайомлення.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію взяти до відома та рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації тримати на контролі питання підготовки господарського комплексу району і об’єктів бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та вживати дієвих заходів по вирішенню проблемних питань. А також рекомендувати керівництву райдержадміністрації звернутися до Департаменту газопостачання НКРЄУ за розясненням, щодо забезпечення прав громадян на безкоштовний ремонт лічильників.

2. По другому питанню - інформацію доповідача взяти до відома та рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації:

- тримати на контролі питання розвитку дошкільної освіти у районі;

- вживати дієвих заходів для збільшення відсотку охоплення дітей дошкільного віку суспільним дошкільним вихованням.

3.По третьому питанню - інформацію взяти до відома та рекомендувати віділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації тримати на контролі питання дотримання на території району Закону України "Про запобігіння корупції" та вживати дієвих заходів по запобіганню корупції на території району.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/