back

29 вересня 2016

Координаційна рада з питань протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та боротьби з наркоманією

29 вересня відбулося засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та боротьби з наркоманією, яку очолює перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський.

На розгляд засідання виносилися наступні питання :

1. Актуальні питання обстеження населення району на ВІЛ – інфекцію. Доступ різних категорій населення до послуг добровільного консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію/СНІД.

2. Про проведення для дітей та їх батьків профілактичних і просвітницьких заходів щодо протидії наркоманії, пропаганди здорового способу життя.

По першому питанню проінформувала Тетяна Клименко, заступник головного лікаря Прилуцької центральної районної лікарні по медичному обслуговуванню населення.

Олена Партиченко, методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації, прозвітувала по другому питанню.

У роботі ради взяли участь представники Прилуцького міськрайонного центру зайнятості, Прилуцького міжрайонного протитуберкульозного диспансеру, Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення.

Денис Росовський підбив підсумки роботи координаційної ради та надав ряд доручень.

За інформацією Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

https://legalaid.gov.ua/