back

29 вересня 2016

В районі відзначили День працівників освіти

29 вересня в районній державній адміністрації вітали всіх, для кого відлік часу ведеться дзвінками та уроками, для кого головне в житті – дитяча посмішка та дитяча довіра, всіх, для кого виховання – це поклик, а навчання життя.

З нагоди Дня працівників освіти привітав педагогів району з професійним святом перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський. Керівник подякував працівникам галузі за самовіддану працю, мудрість і терпіння, побажав міцного здоров’я, миру і добра, успіхів у формуванні найкращих якостей підростаючого покоління та вручив відзнаки райдержадміністрації кращим працівникам педагогічної ниви Прилуцького району.

Привітала освітян району заступник голови районної ради Наталія Єгорова, засвідчивши повагу до працівників однієї з найважливіших гуманітарних професій.

Поздоровив колег зі святом та вручив відзнаки кращим за професією начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко.

Досить символічним стало привітання від 12 молодих педагогів, які сьогодні вирішили присвятити своє життя дітям. Вони вітали тих, хто почав свою педагогічну діяльність в рік ухвалення Акту проголошення незалежності України. Тих, чиє професійне зростання відбувалося одночасно зі становленням України, як самостійної держави, і які сьогодні святкують свій перший поважний ювілей на педагогічній ниві.

Хвилюючими були вітання освітян, котрі присвятили своє життя чесному і відданому служінню обраній справі. Тих, хто впродовж десятиліть свої помисли і мрії розділяли з учнями та педагогами своєї школи. Це Раїса Миколаєнко, Любов Стась, Валентина Марега, Людмила Бодько, Марфа Чумак, Ніна Кашуба. Цих шістьох поважних жінок об’єднує те, що вони мають 48 років педагогічного стажу, кожна із них довгий час керували школою на посаді директора, вони мають звання Відмінник освіти України і прийняли рішення передати естафету молодшим.

Прийшли привітати педагогів і учні, які разом з працівниками культури, подарували чудові подарунки українських пісень, наповнивши святковістю атмосферу нелегкої вчительської праці.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комуніацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/