back

30 вересня 2016

30 вересня в Україні відзначають День усиновлення.

Це свято не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають у родини дітей, які за різних обставин втратили свою сім’ю.

У цей день ми вітаємо тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків в усиновленні. Їм може бути і півроку, і два, і п’ятнадцять, і навіть за тридцять – але це завжди їх свято.

Ми вітаємо усиновлювачів, які вчора, а може рік чи два, чи багато-багато років тому всиновили дитину.

Дякуємо Вам за те, що Ви зуміли зігріти серця маленьких діточок теплом сімейного затишку, увагою та ласкою, надали їм можливість вимовляти такі важливі у житті кожної людини слова, як «МАМА» і «ТАТО».

Це завжди свято люблячої та міцної сім’ї, життєвої мудрості і щирості, розуміння, великої душі та великого терпіння.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, і до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість і впевненість у завтрашньому дні.

Приємно усвідомлювати, що на Прилуччині з кожним роком зростає кількість людей, які готові бути батьками знедоленій дитині, а турбота про дітей, які залишилися без батьківського піклування, є головним пріоритетом соціального політики нашого району.

Бажаємо всім здоров’я, миру, добра і благополуччя.

Нехай наші любі діти радують нас і зростають гідними громадянами української держави.

Нехай Божа благодать торкнеться кожного з Вас.



Голова райдержадміністрації

Валентина Ковтун

Голова районної ради

Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/